Eerste Weerter Jeugd Tennis Circuit gaat van start

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Deze winter slaan de Weerter tennisclubs de handen in elkaar voor een nieuw initiatief: het Weerter Jeugd Tennis Circuit. Op een viertal zondagen in november, december, januari en februari brengen de clubs hun jeugdspelers bij elkaar voor een gezellige ochtend. In verschillende leeftijdscategorieën tot en met 16 jaar worden er onderling partijtjes getennist, afgewisseld met andere leuke activiteiten. De moeite waard dus om deel te nemen! 

Kennismaking

Jeugdleden ontvangen via hun clubs meer informatie over het Weerter Jeugd Tennis Circuit. Maar is het dan alleen voor leden? Nee, natuurlijk niet! Heb je interesse in tennis en wil je het een keer proberen? Neem dan gerust deel door je aan te melden via de inschrijfformulieren. Hier hoef je trouwens niet mee te wachten: ook los van het circuit zijn er genoeg mogelijkheden om kennis te maken met de tennissport. Informeer bij de verschillende verenigingen gerust naar de mogelijkheden!

Nauwe samenwerking

Het initiatief om meer samen te werken tussen de Weerter tennisclubs leeft al langer, maar kwam vanwege corona helaas stil te liggen. Inmiddels is dit initiatief weer opgepakt en kan er naast het Weerter Jeugd Tennis Circuit in de nabije toekomst zeker meer verwacht worden, zowel voor junioren als senioren.

Praktische informatie

Hieronder vind je de data, locaties en links voor inschrijving van het Weerter Jeugd Tennis Circuit:

Iedere speelochtend vindt plaats van 9.30 uur tot ongeveer 11.30 uur. De organisatie raadt aan rond 9.15 uur aanwezig te zijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie