Eerste Weerter Jeugd Tennis Circuit groot succes

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen zondag vond de eerste speeldag van het Weerter Jeugd Circuit plaats op het park van Tennis- en Padelclub Boshoven. Er hadden zich maar liefst 67 kinderen aangemeld vanuit de verschillende tennisverenigingen uit de regio. Met veel enthousiasme werden diverse spellen gespeeld op deze zonovergoten dag.

Het initiatief om als Weerter tennisclubs meer samen te werken om het spelplezier nog verder te vergroten heeft hiermee een mooie start gemaakt. De reacties waren erg positief, dus de verwachtingen voor de volgende drie speeldagen zijn hoog.

Voor wie deze speeldag heeft gemist en zich wil inschrijven voor de volgende drie speeldagen, hieronder de data, locaties en aanmeldformulieren:

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie