Einde van Don Papi-tijdperk in zicht

Foto via Facebook-pagina Don Papi

Met het nieuwe jaar op komst, komt ook het einde van het Don Papi-tijdperk in zicht. Dat meldt de eigenaar van het café aan de Oelemarkt via Facebook.

Met pijn in het hart heeft hij besloten om per 1 januari 2023 de deuren van zijn kroeg te sluiten. Niet omdat hij er geen plezier meer aan beleeft, maar omdat hij het niet meer kan combineren met zijn andere zaak én omdat hij graag wat meer tijd wil besteden aan zijn gezin. “En dat betekent dat je keuzes moet maken”, zo schrijft hij.

Gelukkig is het nog niet zover en hebben trouwe bezoekers van Don Papi nog een maand om te genieten van een drankje en vooral de gezellige sfeer. Als het aan de eigenaar ligt volgen er nog een paar onvergetelijke weekenden, net zoals hij deze in de afgelopen 12 jaar heeft beleefd. “Ik zal ze de rest van mijn leven niet vergeten!”