Fiets4daagse De Peel startplaats Weert stopt

Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

De plaatselijke organisatie van Fiets4daagse De Peel, startplaats Weert, heeft moeten besluiten te stoppen met de organisatie van dit mooie fietsevenement.

Laatste editie

De geslaagde editie van juli 2022 is, zoals het er nu naar uitziet, de laatste geweest. De oorzaak van het stopzetten van de Fiets4daagse De Peel, startplaats Weert, is het stoppen van een aantal ervaren werkgroepleden, onder meer vanwege de leeftijd. Een zoektocht naar en gesprekken met geschikte opvolgers en uitbreiding van de werkgroep heeft helaas niet tot resultaat geleid. Het niet door kunnen gaan van de Fiets4daagse in 2020 en 2021 vanwege de coronapandemie heeft daar ook niet aan meegeholpen.

22 jaar fietsplezier

De werkgroep Weert van Fiets4daagse de Peel kijkt terug op 22 jaar fietsplezier door Midden-Limburg, Zuidoost-Brabant en de Belgische grensstreek – met vele honderden deelnemers, jong en oud en afkomstig uit heel Nederland.

De organisatie dankt alle vrijwilligers, medewerkers, sponsoren en deelnemers voor de steun die zij al die jaren heeft mogen ontvangen.

Alternatieven

Fiets4daagse De Peel met startplaatsen Deurne, Stiphout en Meijel blijft bestaan. Zij biedt de voormalige deelnemers van Weert graag gelegenheid om vanuit deze startplaatsen aan de mooie Fiets4daagse te blijven deelnemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties