Is ALDI Nederweert de mooiste ALDI van de wereld?

Nederweert – Op vrijdagochtend 25 november wordt om 08.00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Burgemeester Hobusstraat 33 in Nederweert feestelijk geopend door filiaalleider Michel Huberts. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Nederweert biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, ook hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen 

Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Nederweert? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een retro platenspeler en accu-kruimelzuiger of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom. 

Foodtruck 

Zin in een feestje? Natuurlijk wel! Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden met de producten van ALDI heerlijke verse gerechtjes bereid, die klanten gratis kunnen proeven. 

Duurzame winkel 

Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken ze aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken ze regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten ze de winkels zo duurzaam mogelijk in.

Praktische informatie

De nieuwe winkel aan de Burgemeester Hobusstraat 33 te Nederweert beschikt over 155 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar de website van ALDI.