Files op A2 bij Maarheeze door pech en ongeluk

Maarheeze – Op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert bij Maarheeze was het vrijdagmiddag al vroeg druk.

Er was voor vandaag voorspeld dat het vroeg druk zou worden op de snelwegen. Dit omdat het Nederlands voetbalelftal vanmiddag een WK-wedstrijd moet spelen. De verwachting was dat mensen eerder naar huis wilden gaan om naar de wedstrijd te kijken.

Maar bij Maarheeze waren er nog extra redenen voor de drukte. Rond 12.45 uur had in noordelijke rijrichting een ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto tegen de middengeleider was gebotst.

Enkele minuten later strandde even verderop een personenauto op de afrit naar verzorgingsplaats Groote Bleek. In beide gevallen werd een berger ingezet om de voertuigen zo snel mogelijk van de snelweg af te halen.

Inmiddels is de snelweg weer vrij, maar het is nog altijd druk op de snelweg.