Herontwikkeling van bedrijfslocatie aan de Straevenweg

Na een periode van leegstand is er weer activiteit aan de Straevenweg 26-26a-28 in Weert. Het pand dat daar gelegen is wordt momenteel gesloopt, om ruimte te maken voor nieuwe plannen.

ETB Group, de koper van de omvangrijke bedrijfslocatie die eerder in handen was van Wiermans Holding B.V, heeft nieuwe plannen voor deze locatie. Het betreft een complex dat gelegen is op een perceel van 2980 m² en een metrage van circa 1.226 m² aan bedrijfsruimte alsmede twee woningen van respectievelijk 121 m² en 145 m² bevat, zo meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij.

De ETB Group kocht eerder ook al het relatief nieuwe pand aan de Parallelweg 208 (op de hoek Ringbaan-West / Basculeweg). In dit pand was voorheen Expert-Group Bouw & Afbouw B.V., dat in april 2022 failliet werd verklaard, gevestigd.

Nadat de gebouwen aan de Straevenweg zijn gesloopt kan het parkeerterrein achter het pand aan de Parallelweg 208 worden uitgebreid. Daarnaast zal de locatie herontwikkeld worden door vervangende nieuwbouw te realiseren.