Nationale Vrijwilligersdag: wie verdient er een bloemetje?

Foto via Depositphotos (AndrewBedrov)

Op woensdag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om voldoende (nieuwe) vrijwilligers te werven voor je club of activiteit, is het bedanken van vrijwilligers die dag in, dag uit voor je klaarstaan nog belangrijker geworden.

Handbalvereniging Rapiditas

Handbalvereniging Rapiditas is dan ook zeer dankbaar voor en trots op haar grote groep vrijwilligers die ervoor zorgt dat de jeugd in Weert kan handballen. Alle coaches, trainers, materiaalbeheerders, scheidrechters, bestuursleden en vele andere vrijwilligers worden jaarlijks door de club bedankt met een gezellige feestavond. 

Op Nationale Vrijwilligersdag bedankt Handbalvereniging Rapiditas natuurlijk ook al deze vrijwilligers, maar ze zetten één vrijwilliger extra in het zonnetje. Alle leden, ouders en de vrijwilligers zelf kunnen via social media aangeven welke vrijwilliger die aandacht verdient.

Weet jij wie dat is? Ga dan naar de Facebook-pagina van HV Rapiditas en tag degene die het bloemetje volgens jou op 7 december bezorgd moet krijgen.