Gratis praatje over overstappen op lokaal duurzame energie

Algemeen Weert 4 reacties 1 min. leestijd

Vind jij het ook zo moeilijk om de juiste energieleverancier te kiezen? Weet je niet waar je op moet letten als je groene stroom wilt? Kom dan donderdagavond 1 december om 19.30 uur naar het gratis Praatje over Overstappen op lokale duurzame energie in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert.

Robert Hemmen, Business Developer van Om | nieuwe energie, legt dan uit hoe de huidige situatie op de energiemarkt is, welke type leveringscontracten Om | nieuwe energie particulieren en bedrijven biedt en hoe deze zich verhouden tot andere energieleveranciers. Ook gaat Robert kort in op het zelflevering+-model van Om | nieuwe energie.

Wekelijks praatje

Iedere donderdagavond is er een informatief praatje over klimaat, duurzaamheid en energie. Een deskundige praat je bij, waarna er tijd is om advies te vragen aan de experts in de winkel over jouw persoonlijke situatie.

De Praatjes duren ongeveer een half uur. Wil je dit praatje bijwonen? Meld je aan via www.warmwoneninweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties