IJzeren Man Volksloop in herfstsfeer

Meer dan 160 deelnemers liepen afgelopen zondag de IJzeren Man Volksloop. Het was een herfstachtige loop langs het water en door de prachtig gekleurde bossen van de IJzeren Man in Weert. Er werd volop genoten van alle herfstkleuren en het frisse, maar heerlijke loopweer!

Huldiging

Voorafgaand aan de start werden enkele deelnemers gehuldigd. Emma Retera en Mark Olthof hebben ieder tien keer deelgenomen aan de loop en ontvingen hiervoor een medaille ter herinnering. Wim Frenken uit Weert, afgelopen zondag lopend onder nummer 101, heeft het bijzondere aantal van 350 deelnames bereikt. Een geweldige prestatie, waarvoor ook hij een aandenken ontving.

Competitie

Om 9.30 uur was het tijd voor de jeugdige lopers om van start te gaan. Om 10.00 uur volgden de senioren op de langere afstanden. Voor de jeugd was het tevens de laatste wedstrijd van hun competitie. SWie heeft de meeste punten gehaald in de zes wedstrijdlopen. De prijzen voor deze competitie worden tijdens de volgende loop, op 4 december, uitgereikt. Ook voor de langere afstanden werd een wedstrijd georganiseerd: wie heeft de meeste progressie behaald op elke afstand? De winnaars van deze competitie ontvangen hun prijs eveneens op 4 december.

Volgende editie

Nu al zin in 4 december? Aan het eind van de week kun je je inschrijven voor de volgende Volksloop.