Jongeren aan het woord in Ell

Ell – Op vrijdagavond 18 november is er om 21.00 uur een bijeenkomst voor de jeugd van Ell in de Bachelor Club, bie Joeri. Het bestuur van de dorpsraad Ell is ’te gast’ tijdens deze avond, die wordt georganiseerd om ‘uit eerste hand’ te horen wat er bij de jeugd speelt.

De dorpsraad vindt het belangrijk om te weten wat voor de jeugd in Ell cruciaal is en deelt graag informatie over de zaken die nu relevant zijn of die in de afgelopen periode zijn afgerond. Daarnaast staan de bestuursleden open om te luisteren naar wat jongeren willen en hoe ze dat willen.

Ell juist voor jongeren

Ell is een bruisend en ondernemend dorp vol activiteiten, een rijk verenigingsleven en een mooi buitengebied. Mist Ell nog iets om dit in de toekomst te kunnen behouden en versterken? Of zijn er dingen die het dorp al heeft, maar die nog verbeterd kunnen worden? Wat zijn ze in Ell liever kwijt dan rijk? Loop jij als individu, met je vriendengroep, je stichting of vereniging of bedrijf tegen bepaalde problemen aan, zijn er samenwerkingen te bedenken, of heb je ideeën die je in de groep wil gooien? 

Alles is mogelijk tijdens deze avond. Het doel is om elkaar in een informele omgeving op weg te helpen. Waar nodig pakt de dorpsraad een en ander op en benaderen zij de gemeente Leudal.

Praktische informatie

Zijn er ideeën, vragen of andere zaken waar jij van denkt dat die op deze avond aan de orde moeten komen, stuur dan een mailtje naar [email protected].