Flinke schade na aanrijding bij verkeerslichten op N275 Nederweert

112 Algemeen Nederweert 2 reacties 1 min. leestijd

Nederweert – De politie en een medewerker van de Provincie zijn dinsdagmiddag omstreeks 12.45 uur gealarmeerd voor een aanrijding op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert.

Bij de verkeerslichten op de N275 nabij Rijksweg Zuid had een kop-staartbotsing plaatsgevonden waarbij een vrachtwagen en twee personenauto’s betrokken raakten.

Een bestuurder die richting Nederweert reed merkte een file van stilstaande auto’s voor de verkeerslichten te laat op en botste vol op een stilstaande personenauto. Door de harde klap botste de aangereden auto achterop de vrachtwagen die eveneens voor de verkeerslichten stond te wachten.

Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Een medewerker van de Provincie zorgde ervoor dat het verkeer over het naastgelegen verdrijvingsvlak de beschadigde auto’s kon passeren. Hierdoor ondervond het overige verkeer nagenoeg geen hinder van de aanrijding.

Nadat de bestuurders de schadeformulieren ingevuld hadden kon de vrachtwagen zijn weg met lichte schade vervolgen. Beide personenauto’s raakten flink beschadigd en zijn afgesleept door een berger.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties