Kerstmarkt bij so en vso Widdonckschool Weert

Foto via Depositphotos (sorokopud)

De gezelligste tijd van het jaar is weer begonnen, ook bij so en vso Widdonckschool Weert. Daar wordt op donderdag 15 december een kerstmarkt georganiseerd, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan KiKa – het goede doel waarvoor dit schooljaar geld wordt ingezameld.

Tijdens de kerstmarkt valt er van alles te kopen, proeven en beleven. Warme chocomel, verse wafels en mooie spullen die gemaakt zijn door leerlingen van het so en vso bijvoorbeeld. De kerstmarkt bestaat uit verschillende kramen, er is een speelhoek en bezoekers kunnen zelfs leuke prijzen winnen!

Ouders, familieleden, vrienden, buurtgenoten en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De kerstmarkt vindt plaats van 16.00 tot 19.00 uur op de Beatrixlaan 3B in Weert.