Weerter succes bij Dancing Peel en Maas

Algemeen Peel en Maas Regio Weert Reageer 1 min. leestijd

Peel en Maas / Weert – Het is voorbij. De finale van Dancing Peel en Maas 2022 was afgelopen vrijdag te zien op Omroep Peel en Maas. Hierin gingen de laatste zes koppels ten strijde voor de fel begeerde Dancing Peel en Maas wisseltrofee. Van de finalisten kwamen er maar liefst drie vanuit Judith’s Dance Point en N-Flow Dance uit Weert.

Het is een spannende wedstrijd geweest, waarin alle koppels gelijk op zijn gegaan, en de jury zelfs nog even de zaal heeft moeten verlaten om in overleg te gaan. Uiteindelijk heeft een van de dansers uit Weert de trofee in ontvangst mogen nemen: Inge Vaes van N-Flow Dance met haar partner Ricardo Geeraets, welke uitkwamen voor Panningen. Zij hebben met een verbluffende salsa de finale gewonnen. Bekijk hier de filmpjes van Charlotte en Ruud, Oscar en Judith en Inge en Ricardo.

Wil je de finale nog eens terug kijken? Kijk dan op de website van Omroep Peel en Maas, of op het YouTube kanaal Omroep P&M, waar je ook backstage beelden van alle voorbereidingen voor de wedstrijd, en interviews met de finalisten kunt zien.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie