Lantaarnpaal bonkt tegen woning aan in Stramproy

Een inwoner van de Walestraat Stramproy werd vanochtend op een niet alledaagse manier gewekt. Hij hoorde een doffe knal en toen hij poolshoogte ging nemen zag hij dat een lantaarnpaal tegen de woning was gevallen.

In de straat worden werkzaamheden uitgevoerd om de nieuwbouwwoningen aan te sluiten op de nutsvoorzieningen. Door een kapotte waterleiding is de geul in de straat volgelopen met water. Er was een kleine verzakking ontstaan en daardoor viel de lantaarnpaal om en bonkte deze tegen de woning aan.

Even verderop in de straat stond nog een lantaarnpaal scheef. Een medewerker van een bouwbedrijf heeft de lantaarnpaal uit voorzorg zelf al laten zakken zodat deze geen verdere schade kon aanbrengen.

WML is intussen in kennis gesteld om het waterlek te dichten. De woning waar de lantaarnpaal tegenaan is gebotst zit momenteel zonder leidingwater. Andere woningen in de straat hebben te maken met een lage waterdruk.