Mantelzorgwandeling

Mantelzorg NL

Op vrijdag 18 november organiseert Punt Welzijn voor de eerste keer een mantelzorgwandeling in wandelgebied de Krang in Swartbroek.

Mantelzorgwandeling

Onder leiding van IVN-gids Dyonne Heijnen en mantelzorgondersteuner Marion van den Bercken van Punt Welzijn krijgen mantelzorgers de gelegenheid er samen op uit te trekken. Onder het wandelen krijgen mantelzorgers natuur-weetjes of praktische oefeningen aangeboden die hen helpen ontdekken wat helpend is om voor zichzelf te zorgen en stress te voorkomen.

De wandeling is daarnaast bedoeld als moment van ontspanning en ontmoeting. De mantelzorgwandeling is dan ook een activiteit waarin beweging en mindfulness hand in hand gaan. De wandeling wordt afgesloten met een koffiemoment om de indrukken met elkaar te delen.

Er wordt telkens voor een ander vertrekpunt in Weert of Nederweert gekozen. Op 18 november zal de wandeling in wandelgebied de Krang in Swartbroek plaatsvinden.

Meld je aan

Om voldoende aandacht te kunnen hebben voor iedere deelnemer is er een maximum van 12 deelnemers. Vanaf 4 deelnemers gaat de wandeling door. De wandeling is inclusief 1 kop koffie of thee. Overige kosten en vervoer zijn voor eigen rekening. Aanmelden is verplicht en is mogelijk via www.puntwelzijn.nl.

Neem bij vragen over deze bijeenkomsten contact op met Punt Welzijn via [email protected] of via 0495-697900.