Meet & Greet op ’t Zorgplein in Weert voor zorgmedewerkers met ballen

Algemeen Weert 2 reacties 2 min. leestijd

Medewerkers met ballen? Jazekers! Échte lefgozers die graag de uitdaging aangaan en meerdere ballen in de lucht kunnen houden. De uitdaging van iets nieuws, door ontwikkelen, maar ook de uitdaging van moeilijke casussen waarbij je altijd het individu in het oog houdt. Alles zodat het balletje lekker blijft rollen. Die uitdaging vind je op dé nieuwe PG+ afdeling in Weert. 

PG wat? PG+!

Bij Land van Horne wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een tijdelijke behandelvoorziening, een doorstroom PG+ afdeling, voor mensen met dementie die ernstig probleemgedrag laten zien. Denk aan roepgedrag, agressie als gevolg van angst, verdriet, frustratie of een persoonlijkheidsstoornis. Op deze afdeling worden cliënten met ernstig probleemgedrag tijdelijk gehuisvest, om ze rust en stabilisatie te bieden. Na dit tijdelijk verblijf verhuizen de cliënten naar een voor hun veilige en passende woonplek.

Meet & Greet

Meer weten? Kom ook gezellig naar de Meet & Greet op zaterdag 26 november van 14.00 – 17.00 uur of dinsdag 29 november van 17.00 – 21.00 uur op het Zorgplein bij Martinus! Hier kun je ál je vragen stellen aan medewerkers over de doelgroep PG+ en rondkijken op de nieuw te openen woongroep (misschien wel je nieuwe werkplek).

Check de vacatures voor zorgassistent/ondersteuner of helpende plus/verzorgende IG, woonzorgbegeleider, verpleegkundige of medewerker welzijn.

Vragen?

Heb je interesse, maar heb je vragen over PG+? Bel, app of mail met Zohra Chaoui-Akechtabou, teamleider van de nieuw te openen PG+ afdeling via T 06-48755092 of [email protected].

Is PG+ niet je ding, maar zoek je wel meer verdieping in je werk? Maak eens kennis met de Huntington afdeling – ook een afdeling waarvoor Land van Horne medewerkers met lef zoekt, die verder gaan als anderen het niet meer weten en de persoon achter het gedrag (de problematiek) zien.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties