Bakkerij Snijders bakt reuze kampioensvlaai om uit te delen

Woensdagochtend heeft wethouder Martijn van den Heuvel de vlaaienactie bij Echte Bakker Snijders in Stramproy geopend door een reuze kampioensvlaai aan te snijden.

De beste vlaai van Limburg

De beste Limburgse vlaai komt dit jaar uit Stramproy. Bakkers Caspar Heuvelmans en Mark Craemers werden woensdagochtend 19 oktober verrast met deze erkenning en wonnen daarmee een wisseltrofee.

De jury beoordeelde van zo’n veertig Limburgse vlaaibakkers twee vlaaien: een kersen- en een puddingstrooiselvlaai. Vooral deze laatste, die ze bij Bakkerij Snijders zelf ‘Kruimel Pudding’ noemen, maakte voor de jury het verschil.

Reuze kampioensvlaai

Bakkerij Snijders merkt dat de vraag naar de vlaai waarmee ze de vlaaikeuring 2022 hebben gewonnen groot is. Om dit succes te vieren en te delen bakten ze een reuze kampioensvlaai. Klanten die vandaag langskomen mogen, zo lang de vlaai nog niet op is, een stukje van zowel de ‘Kruimel Pudding’ als de ‘Kersenvlaai’ proeven.

Ook is er tot en met zaterdag 17 december een stempelactie. Klanten kunnen bij het kopen van een vlaai stempels sparen. Zodra hun kaart vol is, maken ze kans op een jaar lang iedere maand een gratis vlaai.