Meld nu je activiteit aan voor NLdoet 2023

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen en goede doelen uit het Weerterland opgelet: jullie kunnen je weer aanmelden voor NLdoet. Deze grootste vrijwilligersactie van Nederland vindt in 2023 plaats op 10 en 11 maart en is een mooie manier om je organisatie te promoten, nieuwe vrijwilligers te werven en een klus te klaren.

Activiteit aanmelden

Punt Welzijn attendeert je er graag op dat je vanaf 1 november 2022 een activiteit kunt aanmelden op de website van NLdoet (www.nldoet.nl) én een financiële bijdrage aan kunt vragen. Dus heeft jouw organisatie een leuke activiteit of klus? Is het clubgebouw aan een verfje of sopje toe, moet het terrein gesnoeid worden of wil je een verwendagje voor ouderen organiseren? Meld je dan aan en doe mee!

Ook dit keer geeft het Oranje Fonds een bijdrage voor NLdoet-activiteiten. De maximale bijdrage is € 350,- en kan worden aangevraagd van 1 november 2022 tot 31 januari 2023 (op=op). Informatie hierover vind je via www.nldoet.nl/voor-maatschappelijke-organisaties.

Vrijwilligers nodig?

Zoek je ook op andere momenten in het jaar vrijwilligers in Nederweert of Weert? Bekijk dan de mogelijkheden op de digitale sociale marktplaats, via www.puntwelzijn.nl/socialemarktplaats.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie