Minifossielen- en mineralenbeurs in Natuur- en Milieucentrum

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Geologische Vereniging Mente et Malleo houdt zondag 27 november een miniverenigingsbeurs waarbij leden mineralen en fossielen te koop aanbieden. Een deel van de opbrengst van de beurs wordt besteed aan o.a. educatieactiviteiten van de vereniging.

Zoek je een leuk fossiel of mineraal voor een zachte prijs? Kom dan naar deze beurs! Leden van Geologische Vereniging Mente et Malleo zijn aanwezig om informatie te geven over de verschillende activiteiten die zij organiseren.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 27 november 2022
  • Tijd: 10.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Natuur- en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4 in Weert
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie