Ongeslagen koploper maat te groot voor BAL

Zaterdagavond was ongeslagen koploper Heroes Den Bosch de tegenstander van de mannen van BAL in sporthal Boshoven.

Al in het eerste kwart werd duidelijk dat Heroes een maat te groot was voor het jonge team van BAL dat wel goed begon aan de wedstrijd. Via 7-6 had Heroes na tien minuten spelen al een comfortabele voorsprong van 14-29. In het tweede kwart gaven de mannen uit Weert goed tegenstand en het verschil was bij de rust niet veel verder opgelopen: 34-52.

In het derde kwart liep het verschil snel verder op en via 46-84 werd de eindstand 63-103. Alle spelers kregen van Coach Radenko Varagic speeltijd en U18 speler Kunle Afolabi maakte zijn debuut in de BNXT league.

De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 10 december. Om 20:00 uur is de tip=off. Tegenstander is Yoast United.