Oud-boerenbruid Rina Driessens (80) in het zonnetje gezet

Op woensdag 2 november werd onder veel belangstelling oud-boerenbruid Rina Driessens in het zonnetje gezet voor haar 80ste verjaardag. Rina werd in 1965 door prins Ton II van de Rogstaekers in de onecht verbonden met Ton Verdonschot.

Aod Rogstaekers Boorebroêde

Als echte oud-boerenbruid is Rina nog elk jaar aanwezig bij de Aod Rogstaekers Boorebroêde reünie. Tijdens de jaarlijkse reünie komen de oud-boerenbruiden van de Rogstaekers samen om een hapje te eten, de nieuwe oud-boerenbruid van dat jaar te ontgroenen en vervolgens samen met Kapel Hermeni-j Vannix een kroegentocht door Weert te houden.

Ondanks haar leeftijd gaat Rina nog altijd ieder jaar gezellig mee! Ook bij andere activiteiten die de groep organiseert is Rina van de partij en geniet ze met volle teugen.

Rogstaekerin in het zonnetje

Alle reden om deze bijzondere Rogstaekerin voor haar 80e verjaardag in het zonnetje te zetten! Daarom verzamelden de Aod Rogstaekers Boorebroêde zich op woensdagavond 2 november, samen met de kapel, bij café Tramhalt. Ook burgemeester Vlecken kwam langs om Rina persoonlijk te feliciteren.