TV-programma Wie is de Mol? hult de Oelemarkt in mysterie

Binnenkort worden de kandidaten van het populaire tv-programma ‘Wie is de Mol?’ bekend gemaakt. Weert heeft iets met ‘mollen’. Hadden we eerder al de ‘politiemol’, nu heeft Weert een link met het tv-programma ‘Wie is de Mol?’ van de AVRO/TROS.

Via de sociale media hebben de programmamakers de GPS-coordinaten van vijf locaties bekend gemaakt. Eén van deze locaties is de Oelemarkt in Weert. De andere vier locaties liggen in Haarlem, Deventer, IJsselstein en Middelburg.

“Dit seizoen bepalen jullie of de kandidaten worden bekendgemaakt. Werk samen. Zaterdag 26 november. 14.00 uur”, zo is te lezen op de website van Wie is de Mol?. Onder deze oproep staan de coordinaten van de vijf locaties vermeld, waaronder dus de Oelemarkt in Weert.

Lekker mysterieus, maar dat hoort natuurlijk bij dit tv-programma. Dus als jij Wie is de Mol?-fan bent, dan wil je zaterdag natuurlijk om 14.00 uur op de Oelemarkt zijn. Verder is er nog niets bekend gemaakt. Dus houd vooral de website en socials van het tv-programma in de gaten en werk samen om het mysterie te ontrafelen.