Kerstpakkettenactie van Broederschap en Weerter Minima Groep

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Vorig jaar waren ze overweldigd door de grote hoeveelheid producten die ze mochten inzamelen en verdelen. Daarom zal ook dit jaar de Broederschap, in samenwerking met de Weerter Minima Groep, mensen helpen die het goed kunnen gebruiken met het inzamelen van artikelen.

Met deze actie kunnen ze naastenliefde in de praktijk brengen. De kerken in het dekenaat Weert en andere partijen helpen hier graag aan mee.

“U maakt niet alleen mensen blij die het minder hebben. Het is ook een fijn gevoel iets voor een ander te kunnen doen, zeker in deze dagen voor Kerstmis.”

Carin Rosbergen, coördinator namens de Broederschap

Houdbare producten

Je doet mee door het doneren van houdbare producten, vooral blikken of potten groenten, vis in blik, wc-papier, waspoeder, schoonmaak- en toiletartikelen (shampoo, tandpasta, zeep). Helaas mogen ze geen zelfgemaakte producten in de kerstpakketten meegeven.

Waar inleveren

De producten kun je inleveren tussen 7 en 21 december 2022 in kratten die klaarstaan in de kerken in Weert en Nederweert. Je mag ze vanaf 15 november 2022 ook inleveren bij de Aanschuiftafel in het Keenter Hart (18.30 tot 19.30 uur) of bij Brede school Markeent (tijdens schooluren).  Alle giften zijn van harte welkom. Let je wel op dat de producten nog minstens twee maanden houdbaar zijn en ongeopend?

Voor ondernemers

Wil je als ondernemer ook jouw steentje bijdragen? Dat kan. Wil je meer weten neem dan contact op met Carin Rosbergen, coördinator namens de Broederschap, telefoon 06-30073829 of Nancy Heinze, coördinator namens de Weerter Minima groep. Nancy is bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak via 06-16578988, [email protected] of via Facebook weerterminimagroep / kerstpakkettenactieweert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie