Verhalenavond met muziek in Stramproy

Op zondag 11 december zal de inmiddels bekende Verhalenavond weer plaatsvinden in ‘de Zaal’ in Stramproy. Achtereenvolgens zijn er zes interessante verhalen met anekdotes te horen, van verschillende vertellers.

Mara Meijssen en Evy Creemers zullen ongetwijfeld in het Roojer dialect hun havo-profielwerkstuk toelichten. Zij kregen daarvoor nota bene de aanmoedigingsprijs van de organisatie Levende Talen. Piet Nevels zal in de stoel plaatsnemen om een verhaal van vroeger te vertellen. Gaat Thieu van Dael je meenemen op zijn (verre) fietstochten? Van Ton Donders uit Weert mag je zeker een humoristische bijdrage verwachten. Door Creemers-Kwaspen heeft mooie verhalen over haar jeugd. Zij is de zesde uit een groot gezin. En met Jules Henkens is er natuurlijk een verhalenverteller pur sang in huis die historie en humor niet zal schuwen. 

Deze verhalen worden afgewisseld met stemmige muziek van het trio ‘JEM’, dames met een passie voor muziek! En ze zijn bekend in de regio.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 11 december 2022
  • Aanvang: 19.00 uur
  • Locatie: De Zaal, Mariastraat 1 in Stramproy
  • Entree: € 4,-
  • Organisatie: Culturele Werkgroep Stramproy