WK-wedstrijd op scherm bij Huis van Nicolaas

Plaats een reactie

Op het zogenoemde dorpsplein van het Huis van Nicolaas wordt zaterdag 3 december de WK-wedstrijd van Nederland vertoont. Voetbal liefhebbende Pieten, soms wellicht fan van Spanje, juichen samen met de bezoekers voor Oranje.

Al eerder vonden wedstrijden van het Nederlands elftal plaats tijdens openingstijden van het Huis van Nicolaas, maar nog niet eerder op een drukker bezochte weekenddag. Om bezoekers die al kaartjes hebben gekocht of nog willen reserveren de mogelijkheid te bieden de wedstrijd niet te hoeven missen heeft de organisatie er in overleg met Sint en Pieten voor gekozen de wedstrijd te vertonen op het Dorpsplein, het speelterrein met binnenterras voor het Huis van Nicolaas.

Sint en voetbal

Bezoekers van het Huis van Nicolaas arriveren zaterdag in tijdsloten tussen 13.00 en 16.00 uur. Ze bezoeken dan eerst de Stoomboot en de kamers van het Huis van Nicolaas en komen daarna uit op het Dorpsplein met het terras. De wedstrijd begint om 16.00 uur en is daar dankzij sponsor PLB Sound & Light live te zien. De kamers in het Huis zullen op gebruikelijke tijd sluiten, maar bezoekers blijven op het plein welkom tot het einde van de wedstrijd.

Het Huis van Nicolaas viert dit jaar dat Sint en Pieten al voor de twintigste keer in Weert logeren. Daarom ontvangen alle kinderen een feestmuts bij binnenkomst. Samen met de Pieten wordt er op zaterdag 3 december ook nog een extra oranje feest van gemaakt.

Reserveren

Het Huis van Nicolaas is tot en met zondag dagelijks voor publiek geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Reserveren is niet verplicht maar wel aangeraden, om bij uitverkoop teleurstelling aan de deur te voorkomen. Kaartjes à €2,50, exclusief transactiekosten, zijn verkrijgbaar via www.huisvannicolaas.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie