Welbekende speculaas van Scouting Keent-Moesel weer te bestellen

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Unsplash

Op zaterdag 19 november organiseren de leden van Scouting Keent-Moesel weer hun jaarlijkse speculaasactie. Door speculaas te kopen geef je de vereniging een financieel steuntje in de rug, waarmee zij de jeugd in Weert-Zuid leuke bijeenkomsten, weekenden en zomerkampen kunnen aanbieden.

Reuzespeculaas

De speculaas die door Scouting Keent-Moesel verkocht wordt heeft inmiddels een goede naam opgebouwd: het is een lekkere en grote koek. ‘Kortom: die wil je de aankomende wintermaanden in huis hebben!’, aldus de vereniging.

Wil je absoluut niet misgrijpen, dan kun je vooraf online een bestelling plaatsen via: https://speculaas.scoutingkeentmoesel.nl/product/reuze-speculaaskoeken/. Je bestelling wordt dan op zaterdag 19 november thuisbezorgd. Voor bedrijven die op zaterdag gesloten zijn is er de mogelijkheid om een bezorgafspraak voor vrijdag 18 november in te plannen.

Op = op

Heb je geen online bestelling kunnen plaatsen? Geen probleem! Op 19 november tussen 09.30 en 14.00 uur komen de leden van Scouting Keent-Moesel in de wijken Keent, Moesel en Graswinkel deur-aan-deur. Maar dat betekent wel: op = op!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie