Win kaarten voor Dennis van Aarssen & Bigband in het Munttheater

Foto: Rein Schouten

Winactie – Dit seizoen gaat Dennis van Aarssen opnieuw met negen fantastische muzikanten het theater in. Na het winnen van The Voice of Holland in 2019 won Dennis in 2020 een prestigieuze Edison Jazz, de oudste muziekprijs van ons land.

De muzikale voorstelling ‘Swinging On A Star’ is een avond vol met heerlijke oude muziek en prachtige nieuwe songs. Elke dag moet gevierd worden en dat is precies waar deze voorstelling om draait. Onder begeleiding van zijn bigband speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en songs uit zijn eigen repertoire. Kortom, een bigband show die je gezien moet hebben!

Prijsvraag

Wil je kans maken op twee kaarten voor ‘Dennis van Aarssen & Bigband – Swinging On A Star’ op donderdag 24 november in het Munttheater? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag, vul het formulier en beantwoord onderstaande prijsvraag:

Wie won er naast Dennis van Aarssen ook ooit een Edison Jazz?

Meedoen kan t/m woensdag 16 november. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Meer info & tickets: https://www.munttheater.nl/agenda/dennis-van-aarssen-bigband/.

Bekijk een video: https://youtu.be/ebpFcCW1WpI