Auto botst met scooter en fiets in Budel-Dorplein

Budel-Dorplein – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 15.35 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval in Budel-Dorplein.

Bij de fietsoversteek te hoogte van de Hoofdstraat / Fabrieksstraat was een auto in botsing gekomen met een fietsster en scooter. De auto wilde vanuit de Hoofdstraat de Fabrieksstraat inrijden toen op datzelfde moment een jongedame op een scooter en een andere jongedame op een fiets de weg wilden oversteken.

De scooterrijdster en fietsster kwamen ten val. Ze werden allebei medisch onderzocht in een ambulance. De bestuurster van de scooter had last van haar been, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De fietsster is wel voor controle overgebracht naar het ziekenhuis in verband met rugklachten.

De fiets en scooter zijn opgehaald door een bekende van de slachtoffers. De auto kon de weg vervolgen nadat de gegevens van de bestuurder waren uitgewisseld.