Kerst Winbox Weert uitgereikt door wethouder en Kerstman

Op zondag 18 december is door wethouder Suzanne Winters en de Kerstman de laatste Winbox Weert van 2022 uitgereikt: de Kerst Winbox Weert met een waarde van maar liefst € 3.000,- ging naar de familie Baudoin.

Bij verschillende ondernemers, die allen een bijdrage hebben geleverd aan de Kerst Winbox Weert, konden belangstellenden een kleurplaat afhalen. De ingekleurde kleurplaten konden tussen 14.00 en 15.00 uur ingeleverd worden bij Toys & Seasons in de Langstraat, waar ook de Kerstman aanwezig was.

Omdat Weert Media Groep dit jaar 10 jaar bestaat kreeg iedereen die een kleurplaat inleverde een mooi cadeautje en mochten de kinderen ook nog eens met de Kerstman op de foto. Hun ouders, grootouders of andere begeleiders kregen een lootje en om 15.00 uur werd door de wethouder en de Kerstman het winnende lootje voor de Kerst Winbox Weert getrokken.

Wat is Winbox Weert?

Op 28 september 2022 werd de eerste Winbox Weert uitgereikt door kermiswethouder Suzanne Winters. De Winbox Weert was er in 2022 in een reeks van vier.

Ondernemers die deelnamen aan het Stadsmagazine en de Stadskrant Weert doneerden samen voor duizenden euro’s in de vorm van cadeaubonnen om weg te geven aan consumenten. Deze cadeaubonnen werden verdeeld over de verschillende winboxen, waardoor iedere box een waarde van minimaal € 1.000,- bevatte.

Het resultaat van de serie winboxen is ronduit overweldigend. Leuke verhalen, spannende anekdotes, prachtige foto’s en creatieve gedichten: ze kwamen allemaal voorbij in de vele reacties. Inventief, vindingrijk, eerlijk en de een nog fantasierijker dan de ander. Er schuilt veel talent in Weert!

Na afloop van deze serie winboxen en de kerstknaller winbox is duidelijk dat elke deelnemende ondernemer genoot van het succes en elke winnaar nog meer genoten heeft van de prachtige waardebonnen die uiteraard met liefde lokaal ingewisseld werden en nog worden.