Kerstoptredens zanggroep Equal Voices Nederweert

Nederweert – Met een tweetal sfeervolle kerstoptredens neemt zanggroep Equal Voices je de komende periode mee om helemaal in de kerststemming te komen. De optredens vinden plaats in Thorn en Nederweert.

Kerstmarkt Thorn

Op zondag 11 december om 13.00 uur verzorgt de zanggroep een intiem concertino in de Abdijkerk in Thorn. Daarna zullen de leden in de traditie van ‘Scrooge’ al zingend over de kerstmarkt lopen.

Tussen de prachtige historische panden, sfeervolle kraampjes en knisperende vuurkorven, zingen ze in geuren en kleuren over het wonderbaarlijke kerstverhaal. Natuurlijk helemaal gekleed in ‘Dickens-stijl’ en begeleid door dirigente Cay van Hoef en toetsenist Leon Gubbels.

Meer informatie over de kerstmarkt en het optreden van zanggroep Equal Voices is te vinden op www.kerstmarktthorn.nl.

Sint Lambertuskerk Nederweert

Op zaterdag 17 december om 18.00 uur verzorgt de zanggroep een kerstoptreden tijdens de heilige mis in de Sint Lambertuskerk te Nederweert. In een stemmige sfeer nemen de zangers en zangeressen van Equal Voices je mee in de voorbereidingen voor Kerstmis.

De afgelopen jaren heeft corona het lastig gemaakt om samen naar het kerstfeest toe te leven. Gelukkig kan dat nu weer; de zanggroep heeft er dan ook enorm veel zin in. De leden zien je graag bij een van de optredens en wensen iedereen alvast fijne feestdagen!