Last-minute Sinterklaasinkopen voor de ‘grote mensen’

Algemeen Uitgelicht Weert Winkelen Reageer 3 min. leestijd
Foto via Depositphotos (sara_winter)

Sinterklaas is er natuurlijk vooral voor de kinderen, maar waarom zou er niet ook een kleinigheidje voor papa, mama, opa of oma in de zak uit Spanje kunnen zitten? Op diverse plekken in Weert weten ze maar al te goed waar ze de ‘grote mensen’ op 5 december blij mee kunnen maken.

Mengelmoes aan cadeaus

Voor unieke cadeaus zit je in het centrum van Weert absoluut goed. Bij ZUZ & ZO vind je talloze functionele en tegelijkertijd leuke cadeaus, vaak met een kleine knipoog. Net buiten de Muntpassage, bij Mengelmoes vind je – hoe kan het ook anders – eveneens een hele mengelmoes aan cadeaus: van kleine hebbedingetjes en fijne verzorgingsproducten tot hele inspirerende en zelfs spirituele geschenken waarmee je een speciaal iemand uitstekend kunt verrassen.

Ook bij Guirlande in de Hoogstraat slaag je ongetwijfeld voor een origineel cadeau. Daar hebben ze knettergekke sokken, prachtige sieraden, lekkere chocolade met drank, heerlijk geurende parfum en van alles om je huis lekker knus mee in te richten klaarstaan voor de Sint. Voor ieder wat wils dus!

Het uitpakken van cadeau’s levert unieke momenten op. Zorg er dus voor dat je het vastlegt door een goede lens. Daar kunnen ze bij Foto Weert je alles over vertellen.

Lekker duurzaam

Kies je graag voor Fairtrade? Dan is ook een bezoekje aan de Wereldwinkel Weert geen slecht idee. Hier vind je bijzondere beelden, vazen, sieraden, boeken en nog veel meer. Allemaal eerlijk, duurzaam en transparant verkregen.

Ook bij diverse drogisterijen kan de Sint uitstekend slagen voor zowel jong als oud. Zo staat onder andere de folder van Kruidvat vol met sterk afgeprijsde geuren en vind je bij DA al cadeaus vanaf € 2,95. En weet je nu echt niet wat je iemand moet geven? Dan zit je met chocolade van Rousseau natuurlijk vrijwel altijd goed. Je vindt er zelfs een hele leuke én lekkere adventskalender: perfect om de brug te slaan tussen Sinterklaas en Kerstmis!

Spannende tijden

Het worden spannende tijden. Het is niet alleen Sinterklaas die komt. Ook de Kerstman. Om een ander spanningsveld op te zoeken kun je bij Stringpoint terecht voor de benodigde hulpmiddelen. Daar hebben ze recent de prijzen verlaagd met 10%. Als je afkoeling nodig hebt kun je iets verderop op de Langpoort terecht bij Getano’s waar ze een uitgebreid assortiment aan frisdranken aanbieden.

Koopzondag

Uiteraard zijn er veel meer winkels in Weert waar je de komende dagen nog even snel naar binnen kunt schieten voor een last-minute sinterklaascadeau. En daar heb je zelfs nog een koopavond én een extra koopzondag de tijd voor! Tenzij er bij jou of je familie thuis al vóór 5 december aan de deur wordt geklopt..

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie