Roddels over sluiting horecagelegenheden in Weert

Het lijkt de laatste tijd wel te spoken in Weert, want er gaan diverse verhalen de ronde over de sluiting van horecagelegenheden die toch echt niet van plan zijn er op korte termijn een eind aan te breien.

La Cubanita en Proeflokaal Bregje

Zo meldden zowel La Cubanita als Proeflokaal Bregje maandagavond via sociale media dat de geruchten die rondom de beide restaurants verspreid zouden worden niet waar zijn. “Lieve gasten! Het verhaal doet/deed zich de ronde dat wij dicht zouden gaan. Dit is absoluut NIET waar, it’s fake news, not true!”

Bij La Cubanita vinden ze “het nog steeds heerlijk om jullie te voorzien van de lekkerste tapas en drankjes” en ook Proeflokaal Bregje meldt nog heel lang gasten te willen voorzien van een driegangenmenu.

Volop mogelijkheden

Waar de roddels vandaan komen? Dat is onbekend. Er zijn diverse horecagelegenheden in Weert die hun deuren recentelijk hebben gesloten of dat binnenkort zullen doen, maar waar één deur sluit, opent een ander: er komen ook weer nieuwe eetgelegenheden aan. Bij zowel La Cubanita als Proeflokaal Bregje is daar echter geen sprake van: zij hopen ze je vooral snel weer te zien en nog lang in de watten te mogen leggen!