Sfeerimpressie eerste dag Eynder Pieck Festeyn in Nederweert-Eind

Algemeen Nederweert Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Nederweert-Eind – Na een geslaagde eerste editie van het Eynder Pieck Festeyn in 2019 vindt dit weekend de tweede editie plaats van dit unieke winterse kerstevenement.

Anton Pieck krijgt met zijn oudhollandse taferelen weer een prominente rol tijdens dit sfeervolle kerstevenement in Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind. Zaterdag was de eerste dag van het evenement.

Terwijl iedereen vandaag weer kon genieten van een bijzonder gevarieerde kerstsfeer in de prachtige omgeving van openluchtmuseum Eynderhoof, waar meer dan 20 ambachten gedemonstreerd werden, was er ook gedacht aan de taferelen van Anton Pieck en diverse voorstellingen.

Naast het “even terug in de tijd” is er tevens aandacht voor de bezoekers die even willen struinen langs sfeervolle kerstkramen of er even lekker op uit willen onder het genot van een winters hapje en drankje.

Voor de jeugd waren er ook weer enkele nieuwe attracties zoals een prachtige voorstelling in het Marionetten Theater en een ritje op de unieke paardjesmolen. Ook konden ze terug in de tijd in het ‘Eynder Pieck-schooltje’ waar ze hun creativiteit konden tonen.

Zaterdag gemist? Zondag ben je alsnog van harte welkom. Meer informatie: https://eynderhoof.nl/eynder-pieck-festeyn-2022/

Bekijk een sfeervideo: https://youtu.be/mNGKgyZEE7g

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie