Tintoretto zoekt een fashionista die het stokje wil overnemen

2 reacties

Na meer dan dertig jaar ervaring in de mode, waarvan achttien jaar als eigenaar van Tintoretto in Weert, vindt Brigit het tijd voor andere activiteiten. Zelfbewust als ze is, weet ze dat ze dan ook daad bij het woord moet voegen.

Ben jij een echte fashionista, gek van mode en heb je altijd al een eigen zaak willen hebben? Damesmodezaak Tintoretto is klaar voor een nieuwe start. Eigenaar Brigit Eussen wil het stokje bij gelegenheid overdragen aan een gedreven ondernemer die met dezelfde bezieling haar boetiek (haar kindje) voortzet.

Uitstekende reputatie

Tintoretto geniet een uitstekende reputatie, heeft een vaste trouwe klantenkring en goede zakenrelaties met mooie internationale merken. “Wij kopen in op kwaliteit en draagcomfort. Het is echt een authentieke boetiek waar vrouwelijke elegantie de boventoon voert”, aldus de vriendelijke zakenvrouw.

“De najaarscollectie FW23 wordt medio februari/maart ingekocht, dus net als bij een instapklare woning kan de nieuwe eigenaar vanaf augustus of september meteen aan de slag. Het pand is per jaar te huur voor een zeer scherpe prijs en de winkel levert een lekkere boterham op.”

Terug naar geboortegrond

De in het Limburgse heuvelland geboren ondernemer houdt van wandelen en fietsen in de natuur, geniet van een goed glas wijn in goed gezelschap en verliest zichzelf op vakantie graag in een besteller.

“Mijn familie heeft een kleinschalige glamping, La Dolce Vita, gelegen in een rustig dorpje met prachtig uitzicht op het Ransdalerveld en het Geuldal. Ik verheug me erop om samen met mijn broer en zus hier meer tijd door te brengen. Heerlijk in de buitenlucht, op mijn geboortegrond. We hebben zes glampingtenten inclusief sanitair, een keukenblok en vaste veranda en willen de minicamping nog beter op de kaart gaan zetten.”

Een spannende, maar ook superleuke switch. “Hoewel ik met ziel en zaligheid de winkel heb gerund, voel ik dat ik deze straks wil overdragen. Maar, niet klakkeloos. Ik hoop op een nieuwe eigenaar met dezelfde passie en liefde voor het vak. Ik zal de overname ook zeker persoonlijk begeleiden; het is toch mijn kindje.”

Heb jij of ken je iemand met interesse, loop dan op dinsdag of donderdag gerust de winkel binnen, of mail naar: [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties