Win kaarten voor het Oppe Zök nao Hoeës Fieëst

Winactie – Op 11 januari 2020 vierde V.V. de Hêldje op Zök haar jubileum in de Bosuil. Een jaar later stond er een herhaling van het ‘Oppe Zök nao Hoeës Fieëst’ gepland. Maar helaas, het kon niet anders, ze moesten het feest uitstellen tot zaterdag 14 januari 2023. Dat is natuurlijk een hele lange tijd om goed te maken.

Het feestje smaakte destijds naar meer; een leuke mix van lokale artiesten en artiesten van buiten Weert en Limburg. Dat blijven ze herhalen! Met een gevarieerde line-up hebben ze toch alle kanten van Vastelaovendj en carnaval gedekt. En dat belooft wat. Dat wordt letterlijk op de sokken naar huis.

Line-up

  • The Mystery Beats
  • De Boys vanne Wertha
  • Ed & Frans
  • W-Dreej
  • Moerepetazie
  • Shakin DJ’s
  • PartyFrieX

Ze zijn natuurlijk de beroerdste niet en willen dan ook graag iedereen de kans geven erbij te zijn op zaterdag 14 januari 2023.

Dus vul snel alles in voor die tickets te winnen; maar wil je er toch zeker van zijn dat je mee kan feesten? Dan moet je snel je tickets halen via de website van de Bosuil: https://www.debosuil.nl/programma/heldj-op-zok/

Bij de V.V. de Hêldje op Zök hebben ze er in ieder geval zin in. De tanks met bier zitten alvast vol bij de Bosuil en de agenda is de 15e geblokt vanwege een kater. Zien ze jullie daar?!

Prijsvraag

In samenwerking met V.V. de Hêldje op Zök mag WdG 3 x 2 kaarten verloten voor dit onvergetelijke feest. Vul de onderstaande prijsvraag in en maak kan op die vrijkaarten. Onder de juiste inzenders worden de kaarten verloot.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht vanuit WdG.


Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 5 januari 23.59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met V.V. de Hêldje op Zök. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van een e-mail en hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.