‘Wie is de Drag?!’ bij Theater De Borgh in Budel

Budel – Op 30 december presenteert JanseDeCoomp in Theater De Borgh in Budel een bijzondere avond met de titel: ‘Wie Is De Drag?!’ Vijf bekende Bulanders worden, speciaal voor de show, onherkenbaar omgetoverd tot ware drag queens! Compleet met veren, stiletto’s, latex pakjes en gigantische pruiken.

Diep geheim

Herken jij wie het zijn? Is het Harrie van de Brouwer, Paul van de Scholt of toch Jurgen van de Brasser? Iemand uit de gemeenteraad? Alles is mogelijk!

Gedurende enkele showrondes presenteren de Drags zich aan het publiek. Ze lopen op hoge hakken over de catwalk en dansen als Tina Turner en Beyoncé. Hiervoor wordt in het diepste geheim al maanden gerepeteerd. Zo geheim dat zelfs sommige familieleden nog van niets weten.

Waar spektakel

Het belooft een waar spektakel te worden. Voor iedere Drag worden er twee outfits gecreëerd, geheel in de stijl van het type en de act. Tobias Sanders, zelf niet onverdienstelijk als drag queen, is verantwoordelijk voor het artistieke gedeelte van de show. Boy Jansen en Addie Compen verzorgen de presentatie.

Het antwoord op de vraag ‘Wie Is De Drag’ komt in de loop de avond en zal de nodige verrassingen opleveren. Tijdens en na de show zijn er nog optredens en is er muziek tot in de kleine uurtjes. 

Wil jij het jaar spectaculair en met een lach afsluiten? Zorg dan dat je erbij bent! Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterdeborgh.nl.