Kerstconcert RICK’s Clarinet Choir in St. Martinuskerk

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto door Alfons Lenders i.o.v. RICK

Twee jaar lang was het door de coronamaatregelen niet mogelijk, maar dit jaar is er gelukkig weer muziek op kerstavond in de St. Martinuskerk in Weert. Op zaterdag 24 december vindt om 18.40 uur het gratis kerstconcert van RICK’s Clarinet Choir (RCC) plaats, voorafgaand aan de Kindermis van 19.00 uur, die eveneens door het RCC wordt opgeluisterd. 

Dit concert is geschikt voor alle leeftijden. De uitgevoerde stukken zullen volop bijdragen aan het kerstgevoel. Voorbeelden zijn het uit de film The Snowman bekende Walking in the Air van de Engelse componist en pianist Howard Blake (arrangement van Genessa West) en Christmas Festival, een medley van bekende Christmas carols, van Leroy Anderson.

RICK’s Clarinet Choir

RICK’s Clarinet Choir (RCC) is in 2020 voortgevloeid uit het door John van Peij in 1986 opgerichte en bijna vijfendertig jaar door hem geleide klarinetensemble Clarinet Choir Weert. Het RCC staat, in verband met het zwangerschapsverlof van dirigente Lieke Krantzen, dit jaar onder leiding van Richard Lamers.

Vanuit heel Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant komen de leden elke zaterdagochtend om 10.00 uur bij RICK Weert bij elkaar om gezamenlijk anderhalf uur enthousiast te repeteren. Nieuwe leden zijn altijd welkom, dus mocht dit je aanspreken, kom dan gerust eens vrijblijvend naar een repetitie.

Meer informatie: www.rickraakt.nl/clarinetchoir

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie