Win kaarten voor Pieter Konijn op zondag 11 december in Munttheater

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Op zondag 11 december om 14.00 uur brengt Pieter Konijn een bezoek aan het Munttheater en raakt in zijn grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling verstrikt in de moestuin van Meneer Verhoef. Gelukkig wordt hij gered door zijn neefje Benjamin en krijgt hij hulp van een lief roodborstje.

Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende maken een grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling voor de allerkleinsten met het sympathieke konijn in de hoofdrol. Het is een prachtig avontuur met poppen en een schitterend decor. Aan de kinderen in het theater wordt gevraagd om van tevoren een liedje te leren om dat samen met Pieter Konijn te zingen. Dit liedje is te beluisteren op de website van het Munttheater.

Maak kans op gratis kaarten

Wil je kans maken op gratis kaarten voor Het avontuur van Pieter Konijn inclusief een leuke Pieter Konijn knuffel? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag vul het formulier én antwoord op onderstaande prijsvraag in en wie weet win jij wel twee vrijkaarten!

Beantwoord de volgende vraag:

Hoe heet de beste vriend en neef van Pieter Konijn?

Meedoen kan t/m vrijdag 9 december. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Meer info & tickets:  https://www.munttheater.nl/agenda/het-avontuur-van-pieter-konijn/.

Bekijk de trailer: https://youtu.be/_V99698EGNI

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie