Kerstconcert Con Amore in het Franciscus Huis in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op vrijdag 16 december houdt Con Amore samen met Projectkoor Experience en Seniorenorkest RICK het jaarlijks Kerstconcert in het Franciscus Huis in Weert.

Het monumentale karakter van het Franciscus Huis zorgt voor een uitermate geschikte locatie voor exposities, congressen en vooral concerten. Een passende locatie om in kerststemming te komen. Con Amore geeft hier een gevarieerd en sfeervol Kerstconcert in samenwerking met Projectkoor Experience uit Budel en Seniorenorkest RICK uit Weert.

Projectkoor Experience

Projectkoor Experience uit Budel o.l.v. Sylvia Berghs heeft een breed repertoire van moderne en licht klassieke muziek. Door choreografie en verschillende kooropstellingen zal de muziek worden versterkt en zullen de koorklank, presentatie en uitstraling tot hun recht komen. 

Het combo van Projectkoor Experience begeleidt het koor tijdens optredens en bestaat uit Dorenda Notermans, piano – Hans Lambers, drums en Johan Saanen, bas. Het kleine koor bestaat uit 4 solisten: Gonny Goertz, sopraan – Anja Lukkien, alt –  Erik v.d. Akker, bas en Wim Ramaekers, tenor.

Seniorenorkest RICK

Seniorenorkest RICK o.l.v. Tjeu Snoek bestaat uit een gemengde groep van enthousiaste muzikanten in een harmoniebezetting. Hun repertoire “voor elk wat wils” bestaat uit vlotte marsen, vrolijke walsen, swingende polka’s, bekende schlagers en populair klassieke muziek.

Con Amore

Gemengde Zangvereniging Con Amore uit Weert staat o.l.v. Sylvia Berghs en pianiste Dorenda Notermans. Het repertoire is breed, modern en licht klassiek: het bevat zowel musical songs als stemmige en vrolijke kerstliederen. Zij zingen “met liefde”.

Kerstconcert

Zoals je ziet is het een zorgvuldig, geselecteerd geheel van koren en solisten in een sfeervol aangeklede locatie. Vooral door de samenzang van Light the Lights en King all Glorious zal het geheel sprankelend, sfeervol en feestelijk klinken.

Het kerstconcert vindt plaats op vrijdag 16 december vanaf 19.30 uur, in het Franciscus Huis op Biest 43A in Weert. Kaarten zijn voor € 12,- (inclusief consumptie) verkrijgbaar bij alle koorleden of via www.conamoreweert.nl/06-14710400. Ook zijn er deze avond kerststukjes te koop.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie