Win kaarten voor Släpstick op donderdag 5 januari in het Munttheater

Winactie – Op donderdag 5 januari komt Släpstick (voorheen de Wereldband) naar het Munttheater. De shows van Släpstick zitten vol muziek, theater, humor, spektakel, melancholie, variété, zang en dans en verwijzen naar de grote meesters als Laurel & Hardy, Buster Keaton, Charlie Chaplin en de Marx Brothers.

Over de voorstelling: ‘The Roaring Twenties’: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende en champagne proostende belevenis van het decennium komt naar het theater. Een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van de slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class.

Internationaal succes

Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Prijsvraag

Wil je kans maken op gratis kaarten voor Släpstick? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag, vul het formulier in, beantwoord onderstaande prijsvraag en wie weet win jij wel twee vrijkaarten!

Beantwoord de volgende vraag : 
Hoe heet de voorstelling van Släpstick die te zien is in het Munttheater?

Meedoen kan t/m dinsdag 2 januari 2023. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 
Meer info & tickets:  https://www.munttheater.nl/agenda/slapstick/

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/tNQuimm3PQI