Twee teams van Basketbal Academie Limburg zijn winterkampioen

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Team U12

Afgelopen zondag vierden twee teams van Basketbal Academie Limburg (BAL) hun winterkampioenschap. Het eerste team was het team U12 (under 12). Ze speelden hun kampioenswedstrijd in Born tegen Springfield ’75. Het U12-team van BAL won en werd daarmee ongeslagen winterkampioen.

De volgende kampioen is het tweede U22 team. Deze mannen werden (ook) ongeslagen kampioen in de A-klasse. Ze wonnen alle 12 wedstrijden met gemak en onder leiding van Coach Rob Hermsen en assistent Frank Verdonschot werd er naarmate het seizoen vorderde steeds meer en beter teambasketbal gespeeld.

Beide teams komen in januari uit in de hoogste klasse in afdeling Zuid, waarin ze weer voor de prijzen willen gaan.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie