ALDI heropent vernieuwde supermarkt in Weert

Algemeen Economie Weert Winkelen 1 reactie 2 min. leestijd

Op vrijdagochtend 13 januari wordt om 08.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan het Sint Jobplein 20 in Weert feestelijk geopend door filiaalleider Mark van Seters.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Weert biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen

Altijd prijs bij de feestelijke heropening van ALDI Weert? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een pizzamaker en accu handstofzuiger of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck

Zin in een feestje? Natuurlijk wel! Om de heropeningsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken ze aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken ze regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten ze de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De vernieuwde winkel aan het Sint Jobplein 20 te Weert beschikt over circa 148 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, op donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zondag van 08.00 tot 19.00 uur. Kijk hier voor meer informatie. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie