The Ray-Stabbing Singers nodigen je uit voor een open repetitie

De muzikale bijdrage van The Ray-Stabbing Singers tijdens de nachtmis in de Sint Jozefkerk te Keent was sfeervol en mooi. Vanuit het publiek kreeg het koor leuke reacties.

Inmiddels is het kerstrepertoire weer in de kast gezet en zijn de leden gestart met het instuderen van de nieuwe nummers waarmee zij op 3 juni 2023 met hun eigen show gaan uitpakken op de planken van het Munttheater. 

Heb jij altijd al eens willen zingen in een koor en willen optreden? Dan is dit je kans! 

Wie zijn The Ray-Stabbing Singers?

The Ray-Stabbing Singers zijn enthousiaste dames en heren die iedere maandagavond samen muziek maken in het Muziekhuis aan de Schuttbeemd 132 in Weert. Je hoeft geen superster of solist te zijn om deel te nemen.

Dirigent Theo Collaert arrangeert de muziekstukken zo dat iedere stemgroep aan bod komt. Muziek inspireert en verbindt mensen. Na de repetitie kletsen de leden nog even na, eventueel met een drankje erbij. 

Nieuwe leden

Inmiddels heeft het koor al acht nieuwe leden mogen verwelkomen, maar nieuwe mensen zijn nog altijd welkom. Bij iedere stemgroep zijn nog stoelen vrij, zeker bij de bassen en tenoren. Wat heb je nodig om mee te doen? Enthousiasme, motivatie en inzet!

Open repetitie 

Wil jij in juni tijdens het optreden in het Munttheater ook je stem laten horen? Kom dan meezingen. Op maandag 23 januari van 20.00 tot 22.00 uur organiseren The Ray-Stabbing Singers een speciale open repetitie om kennis te maken met het koor. De hele maand januari kun je je aanmelden.

Aanmelding

Interesse? Kom langs om te luisteren en kijken en voel het enthousiasme van de koorleden. Aanmelden kan via [email protected] of door op een maandagavond tijdens de repetitie binnen te lopen. Je bent van harte welkom!