Drie ‘Weerter’ topmuzikanten in Tears for Fears coverband

Drie professionele topmuzikanten, oud-Philips van Horne leerlingen Franck van der Heijden, Rogier van Wegberg en Arno Schlijper, maakten zondag 15 januari in De Bosuil deel uit van een spetterend concert door een ‘Tears for Fears’ tribute band.

Tears For Fears

Thomas Meeuwis (Go! Go! Durango!!!) stelde voor een beperkt aantal optredens een geweldige band samen ‘om de muziek van Tears For Fears te eren’. Van Wegberg en Van der Heijden stonden in 2006 zelfs op het podium met de mannen van Tears For Fears tijdens de Night Of The Proms.

Alle hits kwamen voorbij, maar ook minder bekende albumtracks en een aantal songs van het genoemde nieuwe album passeerden de revue passeren: ‘Shout’, ‘Everybody Wants To Rule The World’, ‘Sowing The Seeds Of Love’, ‘Woman In Chains’, ‘Mad World’ – allemaal zijn het wereldhits van het vooral in de jaren ’80 van de vorige eeuw succesvolle duo Tears For Fears. ‘Stuk voor stuk prachtige songs van Roland Orzabal en Curt Smith die de tand des tijds glansrijk hebben doorstaan.’

Coverband

De band bestaat uit de volgende topmuzikanten: 

  • Thomas Meeuwis (Go! Go! Durango!!!) – gitaar, keys, zang
  • Franck van der Heijden (o.a. Metropole Orkest, Night Of The Proms; David Garrett) – gitaar
  • Rogier van Wegberg (o.a. Night Of The Proms, David Garrett) – bas
  • Arno Slijper (o.a. Marco Borsato) – keys
  • Tim Beudel (o.a. Queen The Music) – drums, zang
  • Ravenna Moscoso (o.a. Jan Smit) – zang
  • Martin van der Starre (Jan Akkerman Band, Woodstock The Story) – zang