Twaalfde Herstebâl in Café Aod Bosseve

Archieffoto

Op 17 februari 2023 wordt voor de twaalfde keer het Herstebâl georganiseerd. Voor velen een begrip in Weert. Ieder jaar komen vastelaovendjvierders uit het hele Weerterland massaal naar Bosseve om samen de vastelaovendj in te luiden.

Herst van ’t jaor

Op deze avond wordt de lompste of bizarste ‘streek’ bekroond met de titel “Herst van ‘t jaor”! Ken jij iemand die een ‘lompe streek’ of blunder heeft begaan in de afgelopen tijd? Geef hem of haar dan op voor het Herstebâl in 2023! Wie weet gaat deze persoon er dan met de felbegeerde titel vandoor. Opgeven kan via de website www.herstebal.nl of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Daarnaast zal er een breed scala aan artiesten optreden. Een mix van regionale helden en echte LVK-toppers. Het muzikale programma bestaat dit jaar uit: Men in Pek, Fiorenza, Pruuf Mar en Ed & Frans.

Praktische informatie

  • Datum: 17 februari 2023
  • Locatie: Café Aod Bosseve, Boshoverweg 33 in Weert
  • Aanvang: 19.11 uur
  • Dresscode: vastelaovendj

Update: Tijd aangepast van 20.11 naar 19.11 uur. Uur langer feest dus.