Eind februari ruim een week geen treinverkeer tussen Eindhoven en Weert

Archieffoto WdG - Werkzaamheden aan het spoor

Eind februari moeten reizigers die met de trein tussen Eindhoven – Maarheeze – Weert willen reizen rekening houden met extra reistijd. In opdracht van ProRail worden er dan meerdere werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor.

Vanaf woensdag 22 februari 04.00 t/m vrijdag 3 maart 02.00 is er geen treinverkeer mogelijk. De NS zet bussen in om de reizigers te vervoeren. De extra reistijd bedraagt volgens de NS zo’n 30 minuten.

Op bijna het gehele traject vinden er werkzaamheden plaats. In Weert worden wissels onderhouden en vernieuwd. Tussen Eindhoven en Maarheeze worden de spoorstaven vervangen en wordt de ballast vernieuwd. Verder worden er bevestigingsklemmen en dwarsliggers vernieuwd.

Dus wil je eind februari met de trein reizen, plan dan op tijd je reis. Dat kan via bijvoorbeeld NS.nl en/of 9292.nl.