En ineens weet je het: “Ik ga zingen!”

Iedereen die wil ervaren hoe fijn het is om te zingen in een koor kan binnenkort gratis deelnemen aan het ‘Da Capo Voorjaarskoor’. Dit bijzondere initiatief van Da Capo Stramproy Vocaal start op donderdag 2 februari 2023 om 19.30 uur bij Zaal van Loon in Stramproy.

Da Capo Voorjaarskoor

Als deelnemer aan het Da Capo Voorjaarskoor zing je mee in het grootste koor uit de regio. Da Capo Stramproy kent circa 70 zingende leden. Na de eerste kennismaking op 2 februari repeteert het Da Capo Voorjaarskoor elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur, met een korte onderbreking voor een praatje en een drankje. Elke kandidaat krijgt een ervaren koorlid als buddy. Je zult echter ervaren dat samen zingen al heel snel vertrouwd voelt!

Tijdens de repetities worden een vijftal liedjes ingestudeerd, die tijdens concerten op 18 juni in het Open Luchttheater in Thorn en op 23 juni in het Munttheater in Weert worden gepresenteerd aan publiek.

Aanmelding

Meld je gezien het beperkte aantal plaatsen van 25 deelnemers snel aan via: [email protected]. Vermeld hierbij je voor- en achternaam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op www.dacapo-gemengdkoor.nl.