Uitroeping jeugdprins(es) V.V. de Brökwagters

Vrijdagavond 13 januari is het zover: V.V. de Brökwagters gaat onthullen wie de nieuwe Jeugdpreens(es) 2023 wordt. Wie gaat de wichter vastelaovendj bij de Brökwagters voorop? En wie worden zijn of haar adjudanten? Ken jij iemand uit de nieuwe Jeugdraad van 11, die op deze avond bekendgemaakt wordt?

Ook Preens Roel I, de grote Preens, wacht vol nieuwsgierigheid af met wie hij tijdens de vastelaovendj op Bosseve mag regeren!

Net als andere jaren belooft het weer een spektakel te worden waarbij vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten, buurjongens en buurmeisjes lekker samen kunnen feesten. De Wichter Bônte Middig artiesten zullen hun lied presenteren en de avond wordt op een hele leuke en originele manier geopend.

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 13 januari 2023
  • Aanvang: 19.00 uur
  • Locatie: Brökwagterspeliês, Zaal Don Bosco (Boshoverweg 60 in Weert)
  • Entree: gratis