Fietsster en scooter botsen op fietspad Ringbaan-Oost

De hulpdiensten zijn vrijdag rond 8.45 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Ringbaan-Oost in Weert.

Op het fietspad ter hoogte van de wijk Graswinkel waren een fietsster en een scooter tegen elkaar gebotst. De vrouw fietste vanuit de wijk Graswinkel het fietspad naast de Ringbaan op en kwam daarbij in aanraking met de scooterrijder. Beide bestuurders kwamen ten val.

De fietsster kon op eigen kracht weer opstaan. De scooterrijder echter niet, vanwege pijn aan zijn been. Ambulancemedewerkers hebben beide bestuurders nagekeken, maar hoefden niemand mee te nemen. De politie assisteerde bij het ongeval en bood de scooterrijder een isolatiedeken aan.

De uiteindelijke schade viel mee. De fietsster kon haar weg vervolgen, maar de scooter zal nagekeken moeten worden. Deze is door de politie op de standaard gezet en wordt later opgehaald.